https://www.instagram.com/p/BuhT0abn4p6-38n3r2tifiJD6ERtnoAMl3VEqk0/

 

Ik dacht deze Latina moet en zal naar Latin Village gaan, daar zal ik mij wel thuis voelen toch?

Maar wist ik veel dat ik die week een last minute naar Mallorca ging pakken…. We landen om 13.00 op Schiphol en ik stond om 18.00 met vliegticket in mijn achterzak op Latin Village te dansen.

De podia’s zijn erg groot en mooie stages. Dansen op de schuine hellingen, waren zeker een goede work-out voor mijn kuiten.

Een patatje halen:

Je stond niet echt in een rij, maar gepropt als een sardientje voor de mevrouw die patat in een zakje schuifde en een hoop mayonaise op spoot. Ik stond vooraan, maar moest ik had 2 nieuwe ladingen net uit-het-frituur-patatjesmeegemaakt. Toen smeekte ik aan de mevrouw of ik nu een keer aan de beurt mag. Toen stond er een jongen achter mij bijna schurend, hij duwde zich helemaal door de wachtende mensen massa naar voren. Hij zei:”ja je moet gewoon brutaal zijn“.

Ik heb trouwens echt diep respect voor de mensen die daar werken en op hun gemak patatjes in een zakje kunnen schuiven, terwijl er mensen op hen aan het wachten zijn. Ik hoor mijn moeder dan al in mijn hoofd gillen:” SCHIET OP, MENSEN WACHTEN OP JE”. Dus ik zou deze baan niet kunnen vervullen, ik schuif die patatjes niet netjes in een zakje ik strooi ze dan rond.

Wat gebeurde er toen wij al sardientjes zaten te wachten op een zak patat? De zak patat was wel rijkelijk gevuld en daarboven op grote klodders mayo en curry, want hey patatje oorlog kan hier makkelijk, de persoon draait zich om en niemand gaat opzij. Dus de jongen draaide zich om met 2 zakjes patat in zijn handen, een zakje stond scheef en het meisje achter mij kreeg het gedeelte waar de mayonaise overheen zat op haar hoofd. Het viel zo over haar linkerkant van haar haren. De menigte maakte eeniel, bah”geluid. Ja, ik schrok mij ook het apenzuur. Ik ontweek net die sausbui. Ze kreeg een paar servetjes, maar‌ dit kon je niet echt snel schoonmaken.

Maardaarna kon ik door dit incident, als een koningin makkelijk met 2 zakjes patat rijkelijk gevuld door de menigte heen lopen. Je zag mensen nog wel verschrikt kijken toen ik eraan kwam, een trauma verwerken duurt altijd eventjes…

https://www.instagram.com/p/BmykrfeAKem/?utm_source=ig_web_button_share_sheet