Het restaurant bestaat al ruim een jaartje in Amsterdam West, dicht bij de Arena. We hadden om half 7 gereserveerd en kwamen om half 9. Gelukkig was er nog plek in de ‘huisjes’. Je komt binnen in het restaurant, je wordt ontvangen en direct in het midden een soort carrousel bar met de gouden letters Mama Kelly erop. De huisjes zijn knus en comfortabel om in te zitten, echter ik had mijn hoofd 3 keer gestoten bij het opstaan en zitten. Alles is echt zacht roze, oud zuurstok roze. Van de kussentjes tot aan de muur.
We hebben de kreeft besteld en oesters. Ik had in Thailand ook een paar keer kreeft gegeten alleen deze was nog beter. Een Canadese rode kreeft, met knoflookolie. Beste kreeft ooit! Zelfs de oesters kon ik handelen, we deden er tabasco en citroen overheen. Ik ben niet echt van de oestertjes klappen, maar dit vond ik best lekker, wonderbaarlijk.
De sfeer was open en ontspannen, er draaide een dj bij onze tafel en na een uurtje was het restaurant vol.


Er was helaas geen tijd voor een toetje, want de show van Booming Chicago begon.